NHL: Kuemper kuntoutuu, Annunen takaisin farmiin

NHL-seura Colorado Avalanche on komentanut maalivahti Justus Annusen takaisin farmiin.

Colorado Avalanche nosti maalivahti Justus Annusen äskettäin joukkueeseensa, joka pelaa Stanley Cupin pudotuspelejä. Maalivahtitäydennystä tarvittiin, koska ykköstorjuja Darcy Kuemper oli sivussa silmävamman vuoksi.

Annunen ehti toimia hetken Avalanchen varamaalivahtina Pavel Francouzin hoidettua torjuntatyöt. Colorado on jo varmistanut paikan toiselle kierrokselle.

Avalanchen päävalmentaja Jared Bednar kertoi keskiviikkona uskovansa, että Kuemper on taas vahvuudessa toisen pudotuspelikierroksen alkaessa. Näin maalivahtikaksikko on Kuemper-Francouz, ja Annusen tehtävä on toistaiseksi täytetty.

AHL-kaudella (Colorado Eagles) Annunen on pelannut 48 ottelussa ja saavuttanut 24 voittoa. NHL:ssä hän on pelannut kahdessa runkosarjaottelussa.

Edmonton Oilers: Puolustaja Darnell Nurse on tuomittu yhden ottelun mittaiseen pelikieltoon. Ottelusarja on tilanteessa 3-2 ja katkolla Los Angeles Kingsille, joten panna tulee Oilersin kannalta pahaan rakoon.

San Jose Sharks: Patrick Marleau ilmoitti lopettavansa pitkän pelaajauransa. Hyökkääjä Marleau pelasi 1 779 NHL-ottelua ja 195 Stanley Cupin pudotuspeliottelua, suurimmaksi osaksi Sharksissa. Hän kävi välillä Toronto Maple Leafsissa ja Pittsburgh Penguinsissa.