FC Barcelonan keskikenttämies Frenkie de Jong edelleen ManU:n kiikarissa

Manchester Unitedin meno näyttää ainakin väliaikaisesti huomattavasti paremmalta, mutta seura ei aio jäädä paikoilleen.

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaava United varmisti brasilialaisen keskikenttäpelaajan Casemiron hankinnan Old Traffordille äskettäin. Casemiro on tuttu Brasilian maajoukkueesta ja Real Madridista.

Mediatietojen mukaan ManU ei hellitä otettaan FC Barcelonan Frenkie de Jongista. Kun Casemiro hankittiin, monet olettivat, että de Jong -saaga on ohi.

– Unitedin edustajat suunnittelevat matkaa Kataloniaan sinetöidäkseen de Jongin siirron ennen kuin siirtoikkuna sulkeutuu, väittää espanjalaismedia Sport.es.

Keskikentän keskustan tehtävissä viihtyvän de Jongin markkina-arvo on noin 60 miljoonaa euroa. Alankomaalaisena ja Ajax-taustaisena hän on Unitedin uuden managerin Erik ten Hagin mieleen.

Ten Hag tähyilee jatkuvasti kotimaansa suuntaan. Ajaxin hyökkäävä laitapelaaja Antony, 22, on vahvasti hänen kiikarissaan.

ManU avasi Valioliigan kauden surkeasti häviämällä Brightonille ja Brentfordille. Maanantaina joukkue otti huikean edistysaskeleen ja kaatoi kotistadionillaan Liverpoolin maalein 2-1. Täysosumista vastasivat Jadon Sancho ja Marcus Rashford. Liverpoolin kavennuksen teki Mohamed Salah.

Lähteet: Sport.es, Daily Mail, Daily Express, Sky Sports