Siirtouutisia jääkiekon NHL:stä

Jääkiekon NHL:ssä San Jose Sharks kauppasi maalivahti Adin Hillin.

Hillin uusi joukkue on Vegas Golden Knights.

– Hän liikkuu suureen kokoonsa nähden erittäin hyvin ja hän on todella kilpailuhenkinen. Ikää on 26 vuotta, joten hän on tulossa parhaisiin pelivuosiinsa, Vegasin verkkosivuilla kuvaillaan.

Sharksissa Kaapo Kähkösellä on hyvä mahdollisuus antaa näyttöjä NHL-joukkueen ykkösmaalivahtina. Hill oli seurassa selkeää ylijäämää, koska maalivahteja Sharksilla on runsaasti organisaatiossaan.

Kaupassa Sharks sai neljännen kierroksen varausvuoron vuoden 2024 NHL Draftiin. Lisäksi Sharks täydensi hyökkäystään tekemällä jatkosopimuksen Jonah Gadjovichin, 23, kanssa. Hänellä on vyöllään 44 NHL-ottelua.

Vegasilla on tarvetta maalivahtiosastolle, sillä ykköstorjuja Robin Lehner missaa todennäköisesti koko kauden leikkaushoidosta kuntoutuessaan. Ykkösmaalivahdin tontti on luvassa Logan Thompsonille, joka esitti menneellä kaudella lupaavia otteita.

Philadelphia Flyers: Jatkosopimukset saivat hyökkääjät Hayden Hodgson ja Wade Allison sekä puolustaja Linus Högberg.

Detroit Red Wings: Autokaupungissa hyökkääjä Filip Zadina kiinnitettiin jatkosopimukseen. Viime kaudella Zadina puhkaisi 10 maalin rajan ensimmäisen kerran. Tshekkipelaaja on 22-vuotias.