The Sun: Bellingham on kaupan, mutta 95 miljoonan kauppasumma on pulitettava kerralla

Jalkapalloilija Jude Bellinghamiin liittyvät siirtohuhut voimistuvat.

Brittiläisen The Sun -sanomalehden mukaan Borussia Dortmund on valmis myymään Bellinghamin noin 95 miljoonan euron hintaan. Kauppaan liittyy kuitenkin reunaehto: koko kauppasumma on maksettava kerralla.

Jalkapallon Valioliigan suurseurat kuten Manchester City, Manchester United, Chelsea ja Liverpool ovat avoimen kiinnostuneita nuoresta pelimiehestä. Tiettävästi myös Real Madrid tarkkailee pelaajaa.

Bellingham, 19, on tehnyt itselleen nimeä Bundesliigan Borussia Dortmundissa ja noussut Englannin maajoukkueeseenkin.

Keski-Englannin Stourbridgestä kotoisin oleva Bellingham viihtyy keskikentän keskustassa, mutta pelaa ansiokkaasti myös laitaroolissa – joko oikealla tai vasemmalla. Hänen valintansa Englannin liigan parhaaksi nuoreksi pelaajaksi marraskuussa 2019 oli alkusoittoa komeaksi kehittyvälle uralle.

Borussia Dortmund hankki Bellinghamin Birmingham Citystä kesällä 2020.

Manchester United: Marcus Rashford on jatkamassa Unitedissa kuluvan kauden jälkeenkin. Hänellä on viimeinen varsinainen sopimusvuosi menossa; jos jatkosopimusta ei synny ennen ensi kesää, seura ottaa sopimukseen kuuluvan optiovuoden käyttöön.

Leicester City: James Maddison on ollut siirtohuhujen kohteena vuosien ajan, mutta kauppaa kettulaumasta ei ole tullut. Nyt hänen kintereillään on Newcastle, joka kaavailee tarjouksen tekemistä tammikuun siirtoikkunan aikana. Keskikenttämies Maddisonin markkina-arvo on noin 50 miljoonaa euroa.

Lähteet: The Sun, Football Insider, Daily Star, BBC, Sky Sports