Liverpool ja ManU vääntävät 80 miljoonan miehestä

Jalkapalloilija Jude Bellinghamin paluusta Englantiin puhutaan nyt paljon.

Kesän siirtoikkuna tuli ja meni, mutta siirtohuhut käyvät kuumina. Bellingham, 19, on tehnyt itselleen nimeä Bundesliigan Borussia Dortmundissa ja noussut Englannin maajoukkueeseenkin.

Brittiläisten lehtitietojen mukaan Valioliigan Liverpool on vahvoilla Bellingham-jahdissa, joskin se saa vahvaa kilpailua Manchester Unitedilta.

Keski-Englannin Stourbridgestä kotoisin oleva Bellingham viihtyy keskikentän keskustassa, mutta pelaa ansiokkaasti myös laitaroolissa – joko oikealla tai vasemmalla. Hänen valintansa Englannin liigan parhaaksi nuoreksi pelaajaksi marraskuussa 2019 oli alkusoittoa komeaksi kehittyvälle uralle.

Borussia Dortmund hankki Bellinghamin Birmingham Citystä kesällä 2020. Pelaajan markkina-arvo on noin 80 miljoonaa euroa.

Jos Liverpool ei saa hankittua Bellinghamia, seura saattaa kiikaroida Matheus Nunesia, joka edustaa Wolverhamptonia.

Unitedilla saattaisi olla taloudellista muskelia, sillä uutislähteet uskovat manageri Erik ten Hagin saavan noin 80 miljoonan euron suuruisen siirtobudjetin alkuvuoden 2023 siirtoikkunaan.

AFC Wimbledon: Englannin nelostasolla pelaava seura on hankkinut maalivahti Will Jääskeläisen. Hänen isänsä on Huuhkajien ja Boltonin legendaveskari Jussi Jääskeläinen.

Boltonissa syntynyt Will, 24, kuului vuosien ajan Crewe Alexandran organisaatioon, mutta vietti suuren osan ajasta lainalla eri seuroissa.

Lähteet: Daily Telegraph, UOL, BBC, The Sun