Rangers aikoo myydä huuhkajatähti Kamaran – Football Insider

Jalkapalloilija Glen Kamaran aika Glasgow Rangersissa näyttää lähenevän loppuaan.

Football Insider uutisoi, että Skotlannin suurseura on valmis myymään Kamaran tammikuun siirtoikkunassa.

Kamara teki Rangersin kanssa viime vuonna jatkosopimuksen, joka on voimassa kesään 2025 asti. Uuden managerin Giovanni van Bronckhorstin aikakaudella suomalaispelaaja ei ole kuitenkaan saanut vastuuta entiseen tapaan.

Siirtosumma Kamaralla voisi nousta noin 10 miljoonaan euroon. Ainakin Englannin Valioliigassa on ollut hänelle kysyntää jo pidemmän aikaa (mm. Watford).

Tamperelaissyntyinen Kamara, 25, on pelannut Brittein saarilla jo vuosia. Hänen sukujuurensa ovat Sierra Leonessa. Kamara on noussut viime vuosina Huuhkajien keskikentällä luottohahmoksi.

Football Insiderin mukaan myös Ryan Kent ja Alfredo Morelos ovat Rangersin siirtolistalla. Kolumbialainen hyökkääjä Morelos iski viime vuosikymmenellä maaleja muun muassa HJK:ssa.

Manchester City: Hyökkäävä keskikenttäpelaaja Phil Foden on jatkamassa Cityssä. Osapuolet ovat tiettävästi solmineet aiesopimuksen, joka toteutuessaan johtaisi kuuden vuoden kontrahtiin ja yli 250 000 euron viikkopalkkaan.

Manchester United: Maalivahti David de Gean sopimus lähenee loppuaan, ja Old Traffordilla vallitsee epätietoisuus siitä, tulisiko torjujan kanssa pyrkiä jatkosopimukseen.

Lehtitietojen mukaan yksi suunnitelmista on hankkia Jordan Pickford. Evertonia edustava Pickford on Englannin maajoukkueen ykkösmaalivahti.

Lähteet: Football Insider, Metro, BBC, Sky Sports