Canucksin NHL-seurajohto kuumottaa valmennusta

Jääkiekon NHL:ssä Vancouver Canucksin general managerina toimiva Patrik Allvin on ottanut kantaa joukkueen ongelmiin.

Canucks kärvistelee liigan pohjilla, ja päävalmentaja Bruce Boudreaun työpaikka on vaarassa. Kanadalaismedia TSN:n asiantuntija Craig Button arvioi äskettäin, ettei valmennus ole suurin pulma, vaan ongelma piilee heikossa puolustuksessa.

Allvin sen sijaan antaa ymmärtää, että joukkuepeli on riittämätöntä. Tästä menee väkisinkin suuri osuus valmennuksen piikkiin.

– Olemme (seuran johtoportaassa) alusta asti olleet hyvissä yhteyksissä valmennukseen. Teemme yhteistyötä, jotta pääsemme ulos tästä tilanteesta, Allvin sanoi lehdistölle.

– Meidän on löydettävä pelaamiseen rakennetta, vastuullisuutta ja järjestelmällisyyttä. Joukkue on lahjakas, mutta joukkue on saatava vielä pelaamaan yhteen. Lisäksi parhaiden pelaajiemme on oltava parhaita pelaajiamme joka ilta, alleviivasi Allvin.

Seitsemän ottelun jälkeen Canucksilla on pussissaan vain kaksi sarjapistettä. Se on ainoa joukkue, joka on hävinnyt kauden kaikki ottelunsa.

New York Islanders: Islanders asetti hyökkääjä Kieffer Bellowsin waiver-listalle.

Bellows on Islandersin ykköskierroksen varaus vuodelta 2016, mutta hyökkääjä ei tahdo saada läpimurtoa aikaan. Islandersin organisaatiossa hän on pelannut 68 NHL-ottelua ja 125 AHL-ottelua.

Islanders ei erikseen tiedottanut, halutaanko Bellowsille löytää uusi seura vai onko aikeena vain lähettää hänet AHL-farmijoukkue Bridgeport Islandersiin.

Takavuosien huippupelaaja Brian Bellows on Kiefferin isä.

St. Louis Blues: Tyler Pitlick liittyy Bluesiin vapaana pelaajana. Kokenut hyökkääjä on pelannut 326 NHL-ottelua ja hän debytoi Blues-väreissä keskiviikkoisessa kamppailussa Edmonton Oilersia vastaan.