Cristiano Ronaldo lähtökuopissa Manchester Unitedista

Jalkapalloilija Cristiano Ronaldon lähteminen Manchester Unitedista näyttää koko ajan todennäköisemmältä.

Tilanne kuumeni entisestään, kun Ronaldo jätti joukkueen vaihtopenkin kesken äskettäisen Tottenham-ottelun. Manageri Erik ten Hag ryhtyi välittömiin kurinpalautustoimenpiteisiin ja pudotti Ronaldon kokoonpanosta ennen viikonvaihteen Chelsea-kamppailua.

Gary Neville, Ronaldon entinen joukkuetoveri, puhui suunsa puhtaaksi Sky Sportsin kommentaattorin ominaisuudessa.

– Ronaldo ei saa hyväksyä istumistaan vaihtopenkillä, joten hänen on suunnattava toisaalle, Neville linjasi.

– Hänen on päästävä eroon tästä tilanteesta. Kun hän alkaa tehdä tällaisia itselleen epätyypillisiä asioita, on varmastikin parasta lähteä seurasta, entinen tähtipuolustaja lisäsi.

Englannin Valioliigassa pelaava Chelsea on noussut viime päivinä Ronaldon mahdolliseksi ykköskohteeksi. Daily Mail -lehden mukaan Chelsea-omistaja Todd Boehly saattaa olla kiinnostunut Ronaldon hankkimisesta tammikuun siirtoikkunan aikana.

– Boehly on kehittänyt läheiset yhteydet Ronaldon agenttiin Jorge Mendesiin. Boehly oli kiinnostunut Ronaldon hankkimisesta jo kesällä, mutta Chelsean silloinen manageri Thomas Tuchel oli hanketta vastaan, kirjoittaa Mail.

Mediatietojen mukaan ten Hag ja Ronaldo istuvat neuvottelupöytään alkuviikosta. Ronaldon sopimus on voimassa kesäkuun loppuun asti, mutta jos sopiva konsepti löytyy, Manchester United saattaa päästää portugalilaisen lähtemään ilman siirtosummaa.

Chelsean lisäksi Ronaldoon on yhdistetty ainakin Inter Miami, Sporting Lissabon, Atletico Madrid, Napoli ja Galatasaray.

Lähteet: Sky Sports, Daily Mail, The Sun, Daily Mirror