Forss saamassa uuden managerin jo viikonlopuksi – The Times

Jalkapalloilija Marcus Forssin edustama Championship-seura Middlesbrough on saamassa pian uuden managerin.

Brittiläisen valtalehden The Timesin mukaan Michael Carrickin pesti on nurkan takana.

– Carrickin nimittäminen Middlesbrough’n seuraavaksi päävalmentajaksi lähenee. Hänen odotetaan olevan joukkueen johdossa jo seuraavassa kotiottelussa, jonka Boro pelaa lauantaina Huddersfieldiä vastaa, Times kirjoittaa.

Boro irtisanoi Chris Wilderin managerin tehtävästä lokakuun alkupuolella. Joukkue lähti Championship-kauteen suurin odotuksin, mutta Wilder sai maksaa heikosta tuloskunnosta työpaikallaan.

Viime ajat Boroa on luotsannut Leo Percovich väliaikaispohjalta. Hänen tukenaan ovat työskennelleet Craig Liddle, Mark Tinkler ja Lee Cattermole.

Englannin kakkosliigassa Boro on voittanut vain kolme ottelua, ja sijoitus on kolmanneksi viimeinen.

Carrick muistetaan pelaajana erityisesti Manchester Unitedista. Hän kuului myös Englannin maajoukkueeseen. Sittemmin hän on tehnyt töitä Unitedin valmennuksessa.

Hyökkääjä Forss kuului juniorista asti Brentfordin organisaatioon. Koska ykkösjoukkueessa Ivan Toney hoitelee pääasiallisen hyökkäysvastuun, Forssin peliaika jäi vähiin.

Forss kävi viime kaudella lainalla Hull Cityssä, ja täksi kaudeksi tuli siirto Boroon. Hänellä on ollut uudessa seurassa lähinnä vaihtopelaajan rooli.

Forss on väläytellyt lupaavasti Suomen maajoukkueessa. Hän muun muassa iski Huuhkajille maalin harjoituskamppailussa maailmanmestari Ranskaa vastaan vuonna 2020.

Marcus Forss, 23, on takavuosien liigajyrän Tero Forssin poika.