Athletic: Patrick Kane arvioi NHL-siirron mahdollisuutta

Jääkiekon NHL-supertähti Patrick Kane pysyy siirtohuhuissa, vaikka hän ei ole tehnyt virallista siirtopyyntöä.

Chicago Blackhawksia edustavaan Kaneen on yhdistetty muun muassa Toronto Maple Leafs, Buffalo Sabres ja Detroit Red Wings.

Kanen agentti Pat Brisson kertoi The Athletic -urheilumedialle, että Kanen tilanne on samantyyppinen kuin Claude Giroux’lla viime kaudella. Giroux’n sopimus Philadelphia Flyersin kanssa oli loppumassa, ja juuri ennen siirtoajan umpeutumista hän siirtyi Florida Panthersiin.

– Nyt on hyvin samanlainen lähestymistapa kuin Giroux’lla. Katsotaan, miten asiat menevät Chicagossa ja millaiset Patrickin tuntemukset ovat, Brisson sanoi The Athleticille.

– Arvioimme todennäköisesti asioita kauden sopivassa vaiheessa, mutta tarkkaa aikataulua ei voi määritellä. Se on kuitenkin selvää, ettei Blackhawks painosta häntä suuntaan eikä toiseen, agentti lisäsi.

Nykyjääkiekkoilun merkittävimpiin taitohyökkääjiin lukeutuva Kane, 33, on pelannut koko NHL-uransa Chicagossa. Tilillä on 1 110 ottelua runkosarjassa ja 136 pudotuspeleissä. Parhaalla kaudellaan yhdysvaltalaishyökkääjä on nakuttanut 110 tehopistettä.

Kane oli voittamassa kaikkia Chicagon kolmea Stanley Cup -mestaruutta vuosien 2010 ja 2015 välillä.

Toronto Maple Leafs: Maalivahti Matt Murray joutuu olemaan viikkoja sivussa loukkaantumisen vuoksi. Farmista kutsuttiin Erik Källgren.

Washington Capitals: Hyökkääjä Sonny Milano teki Capsin kanssa NHL-sopimuksen. Washington-ura alkanee kuitenkin AHL:ssä.

Edmonton Oilers: Puolustuksen viimeisistä pelipaikoista vääntänyt Philip Broberg sai komennuksen AHL-joukkue Bakersfield Condorsiin.