Marcus Rashford: sopimusuutisia tulossa pian

Jalkapallon Englannin Valioliigassa huippukuntoon virittäytynyt Marcus Rashford edustaa Manchester Unitedia, mutta kuinka kauan?

Rashfordin sopimus on voimassa ensi kesään asti. Lisäksi sopimukseen kuuluu optiovuosi.

Jos ManU ei käytä optiovuotta tämän vuoden puolella tai osapuolet eivät solmi jatkosopimusta, Rashford on vapaa aloittamaan neuvottelut muiden seurojen kanssa 1. tammikuuta 2023.

– ManU aikoo varmistaa Rashfordin palvelukset ennen kuin ulkomaalaisilla seuroilla on siihen mahdollisuus, kirjoittaa Daily Mail -lehti.

– Neuvottelut voivat olla vaikeat, varsinkin, jos Rashford pääsee Englannin MM-joukkueeseen. Optiovuoden aktivoimisen myötä ManU ainakin voittaisi aikaa, Mail näkee.

Ainakin Ranskan suurseura Paris Saint-Germain on ollut Rashfordista erittäin kiinnostunut. Englantilaispelaajan realistinen markkina-arvo on 60 miljoonan euron tietämissä, mutta se nousee tuntuvasti, jos seurojen välistä kilpailua syntyy.

Rashford on ollut avainhenkilöitä Unitedin uudessa nousussa. Kuluvalla Valioliigan kaudella ManU on voittanut muun muassa Liverpoolin ja Arsenalin. Valioliigauralta Rashfrodilla on 216 ottelua, 63 maalia ja 34 maaliin johtanutta syöttöä.

The Sun -lehti puolestaan uutisoi, että ManU suunnittelee oikean laitapuolustajan tontin täydentämistä. Tällä kaudella Diogo Dalot on hallinnut pelipaikkaa.

Mahdollisia sparraajia Dalotille ovat lehtitiedon mukaan Norwichin Max Aarons ja Bayer Leverkusenin Jeremie Frimpong.