Daily Mail: Mbappe vaihtoehto Manchester Unitedin Ronaldo-pulmaan

Jalkpalloilija Kylian Mbappe on noussut varteenotettavaksi vaihtoehdoksi Manchester Unitedin ostoslistalla.

Asiasta uutisoi brittilehti Daily Mail.

Lehden mukaan ManU kuuluu suurseuroihin, joilla on mahdollisuus maksaa Paris Saint-Germainin vaatima siirtosumma. Summa nousisi reilusti yli 150 miljoonan euron.

Unitedin kärjestä on vapautumassa paikka, koska on hyvin epätodennäköistä, että Cristiano Ronaldo jatkaa Old Traffordilla. Pian julki tuleva Ronaldo-haastattelu lyönee viimeisit niitit arkkuun.

Kylian Mbappe on jalkapallon siirtomarkkinoiden tulikuuma nimi.

Ranskalainen Mbappe siirtyi Paris Saint-Germainiin vuonna 2017 – ensin lainalle ja myöhemmin vakituisella sopimuksella. Hyökkääjän uskotaan miettivän seuranvaihtoa, joskin hänen todelliseen kantaansa liittyvä uutisointi on ollut varsin ristiriitaista.

Ei ole siis varmaa, riittävätkö Ranskan liigan haasteet kunnianhimoiselle urheilijalle. Varmaa on kuitenkin se, että nuorelle maalinsylkijälle riittää kysyntää jalkapallon siirtoikkunan avautuessa tammikuussa 2023.

Mbappe on yksi maailman kalleimmista jalkapalloilijoista, koska hän kuuluu lajin parhaisiin maalintekijöihin, ja ikääkin on vasta 23 vuotta. Parhaat pelivuodet ovat kenties vasta tulossa.

– United on yksi harvoista eurooppalaisseuroista, joilla on varaa maksaa Mbappelle yli puolen miljoonan viikkopalkkaa ja merkittäviä bonuksia, Mirror huomauttaa.

Ennen jalkapallon MM-kisoja Mbappe oli pelannut 20 ottelua ja tehnyt niissä huimat 19 maalia (12 Ranskan liigassa ja seitsemän Mestarien liigassa).