Aaron Rodgersille tulossa NFL-siirto ensi kaudeksi

Amerikkalaisen jalkapallon supertähti Aaron Rodgers saattaa olla siirtymässä NFL:n ongelmajoukkue New York Jetsiin.

Koko uransa Green Bay Packersia edustanut Rodgers kertoi asiasta itse keskiviikkona.

– Olen sanonut sen aikaisemminkin, mutta aikomukseni on jatkaa uraani ja pelata Jetsissä. En ole salaillut mitään. Kyse on nyt siitä, millaisen vastikkeen Packers minusta haluaa. Rakastan Packersin organisaatiota ja kannattajia. Aika Green Bayssa on tehnyt elämästäni paremman, Rodgers sanoi Pat McAfee Show’ssa.

Quarterbackina pelaava Rodgers on 39-vuotias. Packers luottaa quarterbackin roolissa vastedes kuitenkin Jordan Loveen, 24.

– Tosiasia on se, että Packers haluaa muutosta. He eivät halua minua takaisin, ja se on ihan OK. Jordanista tulee vielä loistava pelaaja, arvioi Rodgers.

Rodgers kuuluu sukupolvensa merkittävimpiin pelaajiin. Hän on voittanut Super Bowlin Packersissa. Lisäksi Rodgers on valittu neljä kertaa NFL:n arvokkaimmaksi pelaajaksi ja kerran Super Bowlin MVP:ksi.

Jetsillä on laaja kannattajakunta, mutta menestymättömyys on syönyt seuran uskottavuutta pahan kerran. Pudotuspeleissä Jets on nähty viimeksi vuonna 2010.

Vuonna 2018 Jets varasi Sam Darnoldin NFL:n varaustilaisuuden kolmosena, mikä nostatti New Yorkissa toiveita uudesta tulemisesta. Sitä ei kuulunut. Darnold kaupattiin Carolina Panthersiin vuonna 2021.

Viime kaudella Jets voitti 17 ottelustaan seitsemän.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-kausi käynnistyy 7. syyskuuta ja päättyy 7. tammikuuta 2024. Vuoden 2024 Super Bowl -mestaruusottelu kamppaillaan 11. helmikuuta Allegiant Stadiumilla lähellä Las Vegasia.