Conor Gallagher: Chelsea myymässä 40 miljoonan pelaajaa

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaava Chelsea harkitsee tiettävästi varsin nimekkäiden pelaajien myymistä voidakseen uudistaa joukkuettaan.

Mediatietojen mukaan Conor Gallagher on myynnissä. Taitava keskikenttäpelaaja on näyttänyt osaamistaan muun muassa Englannin maajoukkueessa, mutta Chelseassa hänen näyttöpaikkansa ovat jääneet vähiin.

Gallagherin markkina-arvo on noin 40 miljoonaa euroa. Todennäköisesti ainakin Tottenham on pelaajasta kiinnostunut.

Valioliigassa Gallagher, 23, on pelannut 114 ottelua. Tilillä on 13 maalia ja 10 maaliin johtanutta syöttöä. Chelsea-aikanaan hän on käynyt lainalla Crystal Palacessa ja West Bromwichissa.

Englannin maajoukkueessa Gallagher debytoi vuonna 2021. Vyöllä on 11 A-maaottelua.

Britanniassa uutisoidaan, että myyntilistalle tammikuun siirtoikkunassa ovat menossa myös Marc Cucurella ja Axel Disasi.

Chelsea etsii erityisesti maalintekoon pystyvää pelaajaa. Kuulopuheiden mukaan kiinnostuksen kohteita ovat ainakin Ivan Toney (Brentford) ja Victor Osimhen (Napoli).

Manchester United: Organisatorinen ja pelillinen kaaos jatkuu. Nyt ManU on myymässä muun muassa Casemiroa ja Raphael Varanea.

Keskikentän puolustavassa tehtävässä useimmiten nähtävä Casemiro, joka on tällä hetkellä loukkaantuneena, kuuluu Unitedin viime aikojen harvoihin onnistuneisiin hankintoihin. Toppari Varane on myös laatupelaaja, mutta loukkaantumiset ovat varjostaneet hänen United-aikaansa kohtuuttomasti.

photo by amadeusiom

Hyökkääjä Anthony Martialin sopimus on umpeutumassa ensi kesänä – kuten odottaa saattaa, United ei ole uusimassa vaisun kärjen kontrahtia.

Manchester City: Keskikenttämies Kalvin Phillips kaivelee lähtökuoppia. Tottenham ja Newcastle ovat osoittaneet kiinnostusta.

West Ham: Seuran odotetaan luottavan manageri David Moyesiin ainakin toistaiseksi. Toisaalta skotille ei olla vielä värkkäämässä jatkosopimusta. West Ham on voittanut kolmesta viime ottelustaan vain yhden ja on Valioliigassa yhdeksäntenä.

Lähteet: Daily Mail, Daily Telegraph, The Sun, The Athletic, The Guardian