Baseballin MLB-kausi 2023: viisi suurta pelaajanimeä

Baseballin maailman parhaan liigan MLB:n kausi 2023 alkaa 30. maaliskuuta.

Kausien välisenä aikana tehtiin jälleen lukuisia suuria seurasiirtoja ja sopimuksia. Siirrot.com nostaa nyt viisi mielenkiintoista MLB-nimeä.

Aaron Judge: Supertähti teki New York Yankeesin kanssa huikean jatkosopimuksen. Kontrahdilla on mittaa yhdeksän vuotta ja arvoa peräti 360 miljoonaa dollaria. Judge valittiin viime kaudella American Leaguen arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Justin Verlander: Huippupitcher pysyy otsikoissa aina vaan. Verlander teki kaksivuotisen sopimuksen New York Metsin kanssa. Vuosikohtainen keskipalkka 43,3 miljoonaa dollaria on MLB-historian suurin (Max Scherzer teki samansuuruisen sopimuksen Metsin kanssa kaksi vuotta sitten).

Manny Machado: Kolmosvahti teki San Diego Padresin kanssa 350 miljoonan jatkosopimuksen, jolla on mittaa 11 vuotta.

Trea Turner: Short stopina pelaava Turner oli kenties suurin siirtyjä. Hän siirtyi vapaana agenttina Philadelphia Philliesiin: 300 miljoonaa dollaria ja 11 vuotta.

Luis Arraez: Kauden alla viimeisin pelaajakaupan kohde. Arraez siirtyy Minnesota Twinsistä Miami Marlinsiin. Hän ei lyönyt viime kaudella kaksisesti, mutta Marlins odottaa miehestä tukea hyökkäyspeliinsä. Kaupassa Twins sai Pablo Lopezin ja kaksi lupaavaa pelaajaa.

MLB:ssä pelataan hurja, 162 ottelukierrosta kattava runkosarja. Runkosarjan on määrä päättyä 1. lokakuuta. Pudotuspelien suunniteltu alkamispäivämäärä on 3. lokakuuta.

MLB koostuu kahdesta liigasta: American Leaguesta ja National Leaguesta. Liigojen voittajat kohtaavat loppuottelusarjassa, World Seriesissä.

Mestaruutta puolustaa American Leaguen voittaja Houston Astros. Astros kaatoi vuoden 2022 World Seriesissä Philliesin voitoin 4-2.