NHL: Blackhawks hankki hyökkääjä Taylor Hallin

Jääkiekon NHL:ssä Chicago Blackhawks on hankkinut kaksi kokenutta hyökkääjää: Taylor Hallin ja Nick Folignon.

Hall ja Foligno siirtyvät Blackhawksin organisaatioon Boston Bruinsista. Molemmat olivat saavuttamassa Bruinsille historiallisen vahvaa runkosarjaa 2022-23, mutta Stanley Cupin pudotuspeleissä noutaja tuli heti ensimmäisellä kierroksella Florida Panthersin hahmossa.

Hall oli vuoden 2010 NHL Draftin ykkösnimi. Varaajaseura Edmonton Oilersin lisäksi hän on pelannut New Jersey Devilsissä, Arizona Coyotesissa, Buffalo Sabresissa ja Bruinsissa. Hall voitti Hart Trophyn NHL:n arvokkaimpana pelaajana vuonna 2018.

Foligno puolestaan tunnetaan räväkkänä roolipelaajana. Hänen sopimustaan on enää muutama päivä jäljellä, ja Chicagon olisi tehtävä hänen kanssaan uusi sopimus.

Blackhawks tekee jälleenrakennusta suurien menestysvuosien jälkeen. Keskeiseksi palaseksi on tulossa Connor Bedard, jonka Chicago valinnee ykkösenä NHL:n vuoden 2023 varaustilaisuudessa. Hall ja Foligno olisivat nuorelle Bedardille oivallisia johdattajia NHL-uralle.

New Jersey Devils: Hyökkääjä Erik Haula teki jatkosopimuksen Devilsiin. Hänestä oli tulossa rajoittamaton vapaa agentti.

Colorado Avalanche: Vuoden 2022 mestari hankki monipuolisen hyökkääjän Ryan Johansenin Nashville Predatorsista. Vaihdossa Nashvilleen meni Alex Galchenyuk.

Arizona Coyotes: Taitava puolustaja Sean Durzi siirtyy Los Angeles Kingsistä Coyotesiin. Durzi, 24, on tehnyt erittäin lupaavaa tulemista kahden kauden ajan ja on hyvä valtti esimerkiksi ylivoimapelissä.

Carolina Hurricanes: Kokenut hyökkääjä ja kapteeni Jordan Staal solmi Carolinan kanssa jatkosopimuksen.