DeAngelo on taas Hurricanesin mies NHL:ssä

Jääkiekon NHL:ssä puolustaja Tony DeAngelo siirtyy Carolina Hurricanesiin.

Stintti Hurricanesissa on DeAngelolle toinen. Hän pelasi joukkueessa kaudella 2021-22 ja teki vaikutuksen.

Uusi sopimus on vuoden mittainen ja 1,675 miljoonan dollarin arvoinen. Carolina Hurricanesin GM Don Waddell tervehtii tehopakin paluuta iloisesti.

– Tony on eliittitason hyökkäävä puolustaja, ja hänen aiempi kautensa meillä oli loistava. Halusimme saada hänet jatkosopimukseen vuosi sitten, joten olemme innoissamme, kun saamme hänet nyt takaisin Raleigh’hiin, Waddell kommentoi.

Tampa Bay Lightning varasi DeAngelon vuoden 2014 NHL Draftissa numerolla 19. Tampa Bayssa hän ei kuitenkaan koskaan pelannut. Hän on esiintynyt Arizona Coyotesissa, New York Rangersissa, Hurricanesissa ja Philadelphia Flyersissä.

Viime kauden jälkeen Flyers osti DeAngelon sopimuksen ulos, joten hän oli rajoittamattomasti vapaa pelaaja.

DeAngelo on saanut myös kyseenalaista julkisuutta. Kaudella 2020-21 hän riitautui Rangers-joukkuetovereidensa kanssa, ja seura osti pelaajan sopimuksen ulos.

DeAngelosta tulee taas Sebastian Ahon joukkuetoveri.

Ennen NHL-kautta 2023-24 DeAngelolla on tilillään 340 ottelua runkosarjasta (45+154=199) ja 17 pudotuspeleistä (1+10=11).

Toronto Maple Leafs: Maalivahti Ilja Samsonov jatkaa Torontossa. Hänen jatkosopimuksensa vaati välimieskäsittelyn. Tuloksena syntyi vuoden mittainen kontrahti, jonka arvo on 3,55 miljoonaa dollaria.

Seattle Kraken: NHL:n uusin seura on lainannut Jani Nymanin Tampereen Ilvekseen.

Chicago Blackhawks: Philipp Kurashev jatkaa Chicagossa välimiehen määrittämällä kahden vuoden mittaisella sopimuksella. Palkkakattorasitteeksi tulee 2,25 miljoonaa dollaria.