Manchester Unitedilla kaaos pelikentillä ja siirtomarkkinoilla

photo by amadeusiom

Manchester Unitedin viime aikojen otteet jalkapallokentillä ovat olleet kaoottisia, ja organisatoriset epävarmuudet ja siirtohuhut vain vaikeuttavat tilannetta.

Keskiviikkona United kärsi kivuliaan 3-4-vierastappion FC Kööpenhaminalle Mestarien liigassa. Jatkomahdollisuudet ovat enää teoreettiset.

Myös Englannin Valioliigassa esitykset ovat olleet hämmentäviä. Yhdestätoista ottelusta on kuusi voittoa ja viisi tappiota.

Mediatietojen mukaan ManU ei pysty tekemään merkittäviä hankintoja siirtoikkunan ollessa avoinna. Pienemmät värväykset ja lainasopimukset ovat sen sijaan mahdollisia. Unitedin omistajuusasiat ovat jatkuvasti vahvassa käymistilassa, joten vahvaa siirtostrategiaa ei ole juuri nyt mahdollista luoda.

Muutamista hyvistä hetkistä huolimatta Jadon Sancho on osoittautumassa floppihankinnaksi. Nyt hänen välinsä manageri Erik ten Hagin kanssa ovat tulehtuneet, eikä paikkaa joukkueessa ole. Suosittu jalkapallotoimittaja Fabrizio Romano kertookin, että Sancho vaihtanee maisemaa tammikuussa.

Romano lisää, että hyökkäävä laitamies Antony ei ole lähdössä ainakaan kotimaahansa Brasiliaan. Antonylla on ollut tällä kaudella tahmeaa.

Jalkapallojulkaisu 90 minutes heittää ilmoille huhun, että keskikenttämies Casemiroa havitellaan Saudi-Arabian liigaan. Casemiro on Unitedin viime aikojen parhaita hankintoja, mutta parhaillaan hän on sivussa loukkaantumisen takia.

Crystal Palace: Englannin maajoukkueessakin esiintynyt Eberechi Eze on tekemässä Palacen kanssa uuden sopimuksen, joka oikeuttaisi pelaajaan mehevään 100 000 punnan viikkopalkkaan.

Newcastle: Manageri Eddie Howe on liittynyt Kalvin Phillipsin havittelijoihin. Mainio keskikenttäpelaaja on jäänyt Manchester Cityssä sivurooliin.

Arsenal: Ivan Toney on hieman yllättäen Tykkimiesten tähtäimessä. Brentfordin hyökkääjä on ollut sivussa vedonlyöntirikkomusten vuoksi.

Lähteet: BBC, Daily Mail, Fabrizio Romano, 90 minutes, The i, The Athletic