Mirror: Ronaldo saa lähteä, jos Manchester United ei pääse Mestarien liigaan

Brittiläisten mediatietojen mukaan Manchester United ei asetu Cristiano Ronaldon esteeksi, jos joukkue ei selviydy ensi kauden Mestarien liigaan.

Kokenut Ronaldo, 37, halunnee pelata vain joukkueessa, joka on mukana Mestarien liigassa. Brittilehti Mirror uutisoi, että jos ManU jää Englannin Valioliigassa neljän parhaan ulkopuolelle, Ronaldo on halutessaan vapaa lähtemään.

Tilanne on poikkeuksellinen, koska Ronaldon sopimus Unitedin kanssa on voimassa kesäkuuhun 2023 asti.

Ainakin Paris Saint-Germain ja FC Bayern ovat valmiina, jos Ronaldo kesällä vapautuu.

Unitedin asetelmat paranivat sunnuntaina 4-2-voitolla rakkaasta vihollisesta Leeds Unitedista. Ronaldo oli avauskokoonpanossa, ja hänet otettiin vaihtoon muutama minuutti ennen loppua.

Ronaldo siirtyi nuorena lupauksena Sporting Lissabonista Manchester Unitediin vuonna 2003. ManU-vuodet tekivät hänestä yhden maailman parhaista jalkapalloilijoista.

Siirto Real Madridiin seurasi vuonna 2009. Vielä Juventuksessa käytyään portugalilaistaituri palasi Unitedin väreihin viime elokuussa.

Daily Star puolestaan kertoo, että Unitedissa punotaan jatkosopimusta Diogo Dalotille. Puolustaja on noussut paljon aiempaa suurempaan rooliin Aaron Wan-Bissakan ollessa sivussa.