FC Barcelona hankkii Marcus Rashfordin?

Espanjan jalkapallojätti FC Barcelona on kiinnostunut Marcus Rashfordista, uutisoivat useat mediat Britanniassa.

Loukkaantumiset häiritsivät Rashfordin alkukautta Manchester Unitedissa, ja kuntoutumisen jälkeen hän ei ole päässyt omalle korkealle tasolleen. Vaikeuksien myötä Rashford on myös pudonnut Englannin maajoukkueesta ainakin toistaiseksi.

Mediatietojen mukaan Englannin manageri Gareth Southgate ottaa henkilökohtaisesti yhteyttä Rashfordiin selvittääkseen joukkueesta jättämisen syyt.

Manchester Evening News -lehti kertoo, että Barcelona seuraa tilannetta yhä valppaammin. Barca on ollut Rashfordin kintereillä aiemminkin.

Rashfordilla, 24, ja Unitedilla on sopimus voimassa kesään 2023 asti. Sopimus takaa pelaajalle reilusti yli 200 000 euroa palkkaa viikossa.

Rashford murtautui Unitedin edustusjoukkueeseen kaudella 2015-16. Valioliigassa hän on kantanut ManU-värejä 198 ottelussa ja tehnyt niissä kaikkiaan 59 maalia.

Ole Gunnar Solskjärin saatua potkut on Ralf Rangnick toiminut Unitedin väliaikaisena luotsina. Lehtitietojen mukaan hänet vapautetaan tehtävästä jo ennen kauden loppumista. Viimeisin pettymys on putoaminen Mestarien liigasta. Atletico Madrid lähetti ManUn laulukuoroon ensimmäisellä pudotuspelikierroksella.

Lähteet: Manchester Evening News, Daily Express, Daily Mail