Huuhkajien Glen Kamaralle on kysyntää Englannin Valioliigassa

Suomen jalkapallomaajoukkueen luottopelaaja Glen Kamara saattaa vaikuttaa ensi kaudella Englannin Valioliigassa. Mediatietojen mukaan häntä tavoittelee nousijajoukkue Watford.

Kamaralla on sopimus voimassa skotlantilaisjätti Glasgow Rangersin kanssa. Suomalaisen hinta-laatusuhde on huippuluokkaa: siirtosumma olisi noin kuusi miljoonaa euroa.

– Kamara on erinomaisessa kunnossa. Häntä on kehuttu EM-kisoissa vuolaasti, kirjoittaa brittilehti Daily Mail.

Tamperelaissyntyinen Kamara, 25, on pelannut Brittein saarilla jo vuosia. Hänen sukujuurensa ovat Sierra Leonessa.

Kamara on noussut viime vuosina Huuhkajien keskikentällä luottohahmoksi. EM-kisoissa hän oli aloituskokoonpanossa niin Tanskaa kuin Venäjää vastaan. Suomi pelaa Belgiaa vastaan maanantaina viimeisessä alkulohko-ottelussaan.

Manchester Unitedin muutostuulet

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaava Manchester United kokee jälleen muutoksia kesän aikana. Pelaajaliikennettä sopii odottaa sekä sisään että ulos.

Kroonisen keskuspuolustajaongelman lääkkeeksi on löytymässä Raphael Varane. Mediatietojen mukaan Varanen tiimi toivoo, että siirtoneuvottelut Real Madridin ja Unitedin välillä pääsevät vauhtiin alkavalla viikolla.

Alankomaalainen Donny van de Beek sai varsin vähän näyttöpaikkoja United-debyyttikaudellaan. Manageri Ole Gunnar Solskjär on ilmeisen tyytymätön pelaajaan: hän on tiettävästi valmis myymään van de Beekin kesällä, jopa miljoonien suuruisen taloudellisen tappion uhalla.

ManU hankki ranskalaistähti Paul Pogban viisi vuotta sitten. Siirtohuhut ovat velloneet lähes yhtä kauan. Viimeisimpien tietojen mukaan Pogba kunnioittaa viimeisen sopimusvuotensa ja vaihtaa ensi kesänä maisemaa ilmaisella siirrolla.

Kaudella 2020-21 ManU jäi taas ilman pokaaleita. Valioliigassa joukkue sijoittui toiseksi. Eurooppa-liigassa ManU ylsi loppuotteluun, mutta hävisi Villarealille.

Alexander Isak kiinnostaa Valioliigassa

Jalkapalloilija Alexander Isak on herättänyt positiivista huomiota EM-kisoissa. Ruotsalainen hyökkääjä halutaan Englannin Valioliigaan.

Isak, 21, edustaa Espanjassa Real Sociedadia. Hänen markkina-arvonsa on noin 40 miljoonaa euroa, mutta se nousee, sillä kintereillä on suuren kaliiberin seuroja.

Mediatietojen mukaan uusimmat Isakin seuraajat ovat Liverpool ja Chelsea. Ennestään kiinnostuksensa ovat ilmaisseet Arsenal ja Manchester United.

Isak on 192-senttisenä hyväraaminen kaveri. Kun tekniikkakin on todella hyvä, on taitava harhauttelija vaikea pideltävä. Pientä tehottomuutta silti on – Ruotsin maajoukkueessa hän on tehnyt vasta viisi maalia. A-maaotteluita löytyy 23 kappaletta.

EM-kisoissa Ruotsi johtaa lohkoaan. Sinikeltaiset kohtaavat viimeisellä alkulohkokierroksella Puolan.

Lähteet: Daily Star, Liverpool Echo, Daily Record, Daily Mail, Daily Mirror