Valioliiga: West Ham tekee vielä toisen hankinnan Chelseasta?

Jalkapallon Englannin Valioliigassa West Ham juonii jo toista kaappausta Chelseasta lyhyen ajan sisään.

Tiistaina varmistui, että Emerson Palmieri siirtyy Chelseasta lontoolaiseen kilpakumppaniin West Hamiin. Siirtosumma on 15 miljoonaa puntaa eli noin 17,8 miljoonaa euroa.

Emerson on pätevä tekijä vasemman laidan rooleissa. Hän pystyy pelaamaan niin laitapuolustajana kuin hyökkäävämmässä tehtävässä.

Mediatietojen mukaan West Ham halajaa Chelseasta myös Conor Gallagheria. Keskikentän hyökkäävissä rooleissa viihtyvä Gallagher on laatupelaaja, mutta hänellä on vaikeuksia saada peliaikaa Länsi-Lontoon sinisissä.

Viime kaudella Gallagher pelasi loistavasti lainamiehenä Crystal Palacessa. Siirto tekisi hänelle hyvää, koska hän tavoittelee paikkaa Englannin MM-kisamiehistöön.

Gallagherista ovat kiinnostuneita tiettävästi myös Newcastle ja viime kauden lainaseura Crystal Palace.

Chelsealla on lisäksi hyökkäyskokonaisuus ratkaisematta. Pierre-Emerick Aubameyang on edelleen seuran kiikarissa, ja brittilehtien mukaan henkilökohtaiset sopimuskohdat olisivat jo kasassa.

Chelsean ja FC Barcelonan on vielä saatava siirtosumma sovittua – kokeneen gabonilaisen maalitykin markkina-arvo on noin 15 miljoonaa euroa.

Lähteet: The Sun, Daily Mirror, Sky Sports