Manuel Akanji on Man Cityn uusin miljoonahankinta

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Manuel Akanji on Manchester Cityn uusin hankinta.

City vahvisti torstaina hankkineensa Akanjin Bundesliigasta, Borussia Dortmundista. Sopimus Cityn kanssa on viiden vuoden mittainen.

Akanji pelaa keskuspuolustajan paikkaa ja edustaa kansainvälisellä tasolla Sveitsiä.

Sveitsissä Akanji oli voittamassa liigaa kahdesti FC Baselissa. Dortmundissa hän pääsi juhlimaan Saksan cupin ja Saksan supercupin voittoja.

Mediatietojen mukaan siirtosumma oli alle 20 miljoonaa puntaa. Cityn jalkapallojohtaja Txiki Begiristain rankkaa uuden hankinnan korkealle.

– Manuelilla on paljon kokemusta huipputason eurooppalaisesta jalkapallosta. Hänestä tulee varmasti arvokas lisä joukkueeseemme, Begiristain kommentoi Manchester Cityn verkkosivuilla.

– Hän on valmis korkeaan suoritustasoon niin Valioliigassa kuin Mestarien liigassa. Hän on vahva, nopea, hyvä pallollisena ja erinomainen syöttelijä, lisäsi Begiristain.

Manchester United: Brasilialainen hyökkäävä laitapelaaja Antony teki sopimuksen Old Traffordille. Hän siirtyy Ajaxista noin 90 miljoonalla eurolla.

Leicester City: Wout Faes saapuu Reimsistä. Puolustaja korvaa Wesley Fofanan, jonka siirto Chelseaan varmistui keskiviikkona.