Valioliiga: Viimeisen siirtopäivän kaupat

Jalkapallon Englannin Valioliigassa suurin osa seuroista teki pelaajahankintoja siirtoikkunan viimeisenä päivänä.

Chelsea vahvisti hyökkäystään hankkimalla kokeneen maalinsylkijän Pierre-Emerick Aubameyangin. Aiemmin Valioliigassa Arsenalia edustanut gabonilaishyökkääjä on pelannut viimeksi FC Barcelonassa.

Arsenalissa Aubameyang pelasi 128 valioliigaottelua ja teki niissä kaikkiaan 68 maalia, mutta hänen kommenteistaan päätellen parempaankin olisi ollut aineksia.

– Olen todella tyytyväinen siirrosta, ja on kunnia päästä tähän joukkueeseen. Minulla jäivät Valioliigassa vähän bisnekset kesken, joten on todella jännittävää tulla takaisin, Aubameyang sanoi Chelsean tiedotteessa.

Manchester United: Antonyn odotettu siirto sai sinettinsä, ja siirtosumma nousi 90 miljoonan kieppeille. Maalivahtiosastoa täydentää lainamies Newcastlesta, Martin Dubravka.

Manchester City: Sveitsin maajoukkuepelaaja Manuel Akanji vahvistaa puolustusta. Hän siirtyy Borussia Dortmundista.

Liverpool: Keskikenttämies Arthur Melo tulee lainalle Juventuksesta.

Fulham: Länsi-Lontoossa pantiin tuulemaan. Brasilian pitkäaikainen maajoukkuemies ja Valioliigassa aiemminkin pelannut Willian saatiin ilmaisella siirrolla Corinthiansista. Muut hankinnat viimeisenä siirtopäivänä olivat Dan James, Carlos Vinicius ja Layvin Kurzawa.

Southampton: Myös Southamptonissa oltiin aktiivisia. Lupaava ja monikäyttöinen Ainsley Maitland-Niles lainattiin Arsenalista. Vahvuuteen tulevat lisäksi Duje Caleta Car, Samuel Edozie ja Juan Larios.

Nottingham: Loic Bade, Josh Bowler ja Willy Boly ovat tuoreet täydennykset Forestiin.

Aston Villa: Birminghamilaisseura nappasi Leander Dendonckerin ja Jan Bednarekin.

Brighton: Skotlantilainen keskikenttäpelaaja Billy Gilmour ei ole saanut vastuuta Chelseassa, ja hän siirtyykin nyt noin kymmenen miljoonan euron kaupassa Brightoniin.

Everton: Idrissa Gueye saapuu Goodison Parkille Paris Saint-Germainista.

Leeds: FC Zürichistä haalittiin Wilfried Gnonto.

Wolverhampton: Wolves lainaa Boubacar Traoren ranskalaisesta Metzistä.

Bournemouth: Äskettäin yhdeksän maalia Liverpoolia vastaan päästänyt Bournemouth vahvistaa puolustustaan Jack Stephensillä. Hän tulee lainapelaajana Southamptonista.

Leicester: Kettulauma tarvitsi lisää puolustusvoimaa, koska Wesley Fofana siirtyi Chelseaan. Uusi tulokas on Wout Faes, joka on pelannut viimeksi Reimsissä.