Liverpool panemassa hyökkäyksensä uusiksi

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Liverpoolin hyökkäys on muutostuulien kourissa.

Egyptiläinen supertähti Mohamed Salah on hyökkäyksen kulmakivi. Sadio Mane on sen sijaan siirtynyt FC Bayerniin, eikä Roberto Firmino enää nauti entisenkaltaista luottamusta Jürgen Kloppin miehistössä.

Nuori komeetta Jude Bellingham on tiukasti Anfieldin jalkapalloylpeyden kiikarissa. Monen muunkin suurseuran havittelema lahjakkuus edustaa Borussia Dortmundia Saksan Bundesliigassa.

Espanjassa uutisoidaan, että Bellingham olisi Real Madridille jopa ykköskohde. Liverpoolin kilpailuasetelmaa vahvistaa se, että Dortmund on kiinnostunut Naby Keitasta, joka kuuluu Poolin vahvuuteen.

Lehtitietojen mukaan Liverpool on kiinnostunut myös FC Barcelonan Memphis Depaysta. Alankomaalainen on aiemmin pelannut Valioliigaa Manchester Unitedissa. Hänen markkina-arvonsa on noin 25 miljoonaa euroa.

Myös Depay-kaupassa vaihto tulisi kysymykseen: Firmino voisi media-arvioiden mukaan siirtyä vastakkaiseen suuntaan.

Valioliigassa Liverpoolin kausi on alkanut onnahdellen. Kuudesta ottelusta on tullut vain kaksi voittoa.

Manchester United: Unitedin tiedetään kaavailevan Everton-maalivahti Jordan Pickfordin hankkimista. Uusi esiin ponnahtanut ehdokas on Jan Oblak, joka pelaa Atletico Madridissa.

Newcastle: Seura valmistelee noin 55 miljoonan euron tarjousta Mihailo Mudrikista. Ukrainalainen Mudrik, 21, edustaa Shahtar Donetskia.

Lähteet: Marca, O Jogo, Bild, The Sun, inews.co.uk