NBA alkaa – miljoonasopimuksia syntyi aivan kauden kynnyksellä

Koripallon NBA:ssa De’Andre Hunter jatkaa Atlanta Hawksin väreissä.

Hyökkääjä Hunter ja Hawks pääsivät yksimielisyyteen neljän vuoden mittaisesta jatkosopimuksesta, jonka arvo nousee 95 miljoonaan dollariin.

Hawks vahvisti sopimuksen syntymisen maanantaina. Hunterista olisi voinut tulla vapaa agentti ensi kesänä, sillä vanha sopimus on umpeutumassa.

Hunter, 24, on pelannut koko NBA-uransa Hawksissa. Hän on heiluttanut korisukkaa 13,2 pisteen ottelukohtaisella keskiarvolla ja ottanut keskimäärin 4,1 levypalloa ottelua kohden.

Houston Rockets: Teksasilaisseura kiinnitti takamies Kevin Porter Jr:n monivuotiseen jatkosopimukseen.

– Arvostamme sitä, millainen ”Scoot” on ihmisenä ja urheilijana. Sijoitamme mielellämme häneen ja hänen matkaansa koripalloilijana. Hän tekee ahkerasti töitä niin kentällä kuin sen ulkopuolella, GM Rafael Stone sanoi seuran tiedotteessa.

Rockets ei tiedottanut sopimuksen yksityiskohdista, mutta urheilumedia ESPN:n mukaan mittaa on neljä vuotta ja arvoa 82,5 miljoonaa dollaria.

Portland Trail Blazers: Portlandin koripalloylpeys teki hyökkääjä Nassir Littlen kanssa jatkosopimuksen. ESPN:n mukaan neljävuotinen jatkopahvi on 28 miljoonan dollarin arvoinen.

NBA:n runkosarja 2022-23 käynnistyy tiistaina 18. lokakuuta.