Gerrard sai potkut Aston Villasta

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Aston Villa on irtisanonut Steven Gerrardin päävalmentajan tehtävästä.

Aston Villan alkukausi on sujunut heikosti. Viimeinen pisara tipahti torstaina, kun Villa hävisi vieraskentällä Fulhamille 0-3.

Seura ilmoitti asiasta hyvin ytimekkäällä tiedotteella.

– Aston Villa vahvistaa, että päävalmentaja Steven Gerrard on jättänyt seuran, tiedotteessa sanottiin.

– Haluamme kiittää Steveniä ahkerasta työstä ja sitoutumisesta. Toivotamme hänelle kaikkea hyvää tulevaisuuteen.

Pelaajana Gerrard nousi seuralegendaksi Liverpoolissa. Hän esiintyi myös Englannin maajoukkueessa. Ennen Villaa hän oli luotsannut Liverpoolin junioreita ja Glasgow Rangersia.

Aston Villalla on nyt edessä uuden päävalmentajan löytäminen. Ehdokkaita ovat ainakin Mauricio Pochettino, Unai Emery, Michael Beale, Thomas Tuchel, Sean Dyche ja Thomas Frank.

Valioliigan kaudella Villa on voittanut 11 ottelustaan kaksi. Joukkue on viimeistellyt vain seitsemän maalia ja päästänyt 16. Sijoitus liigassa on neljänneksi viimeinen.

Manchester United: Cristiano Ronaldo on pudotettu Manchester Unitedin ottelukokoonpanosta. United kohtaa seuraavaksi Chelsean. Ronaldo nousi otsikoihin äskeisessä Tottenham-ottelussa jätettyään vaihtopenkin ennen ottelun päättymistä.

Monet mediatiedot yhdistävät Ronaldon Pohjois-Amerikan MLS:ssä pelaavaan Inter Miamiin. Seuran omistajiin kuuluu toinen United-legenda David Beckham.

Chelsea: Gazzetta dello Sport uutisoi, että Chelsea on valmis jatkamaan hyökkääjä Romelu Lukakun lainaa ensi kauden loppuun asti. Milanon Interissä lainalla olevan Lukakun sopimus umpeutuu kesällä 2026.