Harry Kane: jatkosopimus vai seurasiirto?

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Tottenhamia edustava Harry Kane kuuluu maailman tavoiteltuimpiin pelaajiin, ja hänen tulevaisuutensa pysyy hämärän peitossa ainakin vielä hetken.

Kanen ja Tottenhamin välinen sopimus on voimassa kesään 2024 asti. Kane on yksi lajin parhaista maalintekijöistä, joten Spurs haluaa luonnollisesti varmistaa hänen palveluksensa jatkossakin.

Mediatietojen mukaan Kane ei ole tällä hetkellä halukas käymään jatkosopimusneuvotteluja.

– Tottenhamin on odotettava yli MM-kisojen. Kane on pannut neuvottelut jäihin, ja uutta sopimusta voidaan alkaa tehdä vasta myöhemmin, tietää Evening Standard -lehti.

Daily Express uutisoi, että Kanen hankkimisesta on kiinnostunut ainakin Saksan suurseura FC Bayern. Baijerissa kaivataan maalinsylkijää, koska Robert Lewandowski siirtyi Münchenistä FC Barcelonaan.

Kane, 29, on edustanut Tottenhamia juniorista asti. Nuorempana hän kävi useissa seuroissa lainapesteillä. Hänet on yhdistetty vuosien ajan useisiin suuriin jalkapalloseuroihin, mutta hän on toistaiseksi pysynyt Pohjois-Lontoossa.

Marraskuussa alkavissa jalkapallon MM-kisoissa Kane kuuluu Englannin avainpelaajiin.

Kanen lisäksi Tottenham haluaisi solmia jatkosopimukset Pierre-Emile Höjbjergin ja Eric Dierin kanssa.

Muutoksia saattaa olla tiedossa myös Tottenhamin valmennukseen. Antonio Conten sopimus kattaa vielä tämän kauden, ja sopimukseen kuuluu myös optiovuosi.

Jos Spursin kausi ei suju odotusten mukaan, Conte saa mahdollisesti katsella uutta työpaikkaa. Gazzetta dello Sportin mukaan Juventus on kiinnostunut. Conte luotsasi Juvea 2011-14. Lisäksi hän on valmentanut muun muassa Italian maajoukkuetta, Milanon Interiä ja Chelseaa.